Kurti Unibllok

KURTI UNIBLLOK është krijuar nga një eksperiencë 17 vjeçare pune të suksesshme në Itali. Është sot kompania lider në industrinë e prodhimit të tullave të betonit në Shqipëri.

KURTI UNIBLLOK ka shtirë bashkpunimet e saj si me klientë vendas ashtu edhe të huaj. Dhe vazhdimi me sukses i kompanisë sonë qëndron pikërisht në feedback-un pozitiv dhe sadisfaksionin e klientave.

Vlera më e madhe e përdorimeve të betonit dhe formave të tij i atribuohet mundësisë që ky material ka për të përftuar forma të cfarëdoshme. Realizimi i godinave dhe ambjenteve të punës me blloqe të gdhendura me kalimin e viteve është kthyer tashmë në një tendencë tregu.

Përdorimi i blloqeve të gdhendura ofron një ndërtim origjinal e të veçantë, të personalizuar sipas klientit, duke përcjellë sigurinë e përdorimit të një teknologjie të konsoliduar dhe jetëgjatë. Godina industriale, administrative, publike, por dhe rezidenca banimi me blloqe të gdhendura, janë një zgjedhje e gjetur për të plotësuar fantazinë dhe kërkesat e klientit si edhe për ambjentet e banimit apo të punës.

certifikim-iso-9001-2015-kurti-unibllok2

ISO 9001:2015

KURTI UNIBLLOK garanton standarti e produkteve të çertifikuara nga Organizata Ndërkombëtare për Standardizim ISO 9001: 2015.

siguri-rezistence-te-produkteve-te-betonit-kurti-unibllok-2

Deklarata Rezistence

Me testimet e kryera KURTI UNIBLLOK tregon që produktet e betonit që disponon në treg kanë kaluar me sukses testimet e rezistencës dhe cilësisë.

kurti-unibllok-ofron-15-vjet-garanci-3

“15” Vjet Garanci

KURTI UNIBLLOK ofron “15 vjet” garanci për të gjitha produktet e betonit që tregton.

Tulla & Blloqe Betoni

Kompania Kurti Unibllok ju ofron një gamë të gjërë të bllokut të betonit për fasada lisho dhe zgjedhje të shumta nëngjyra sipas dëshirës. Sheshe, parqe, rrugë, shtëpi, muratura, trotuare dhe shumë me teper: Kurti Unibllok është zgjedhja juaj. Kompania ka një kapacitet prodhues ditor 1200 m2.

Kurti Unibllok është zgjidhja juaj për partnerin ideal sepse ju ofron një gamë të gjërë zgjedhjesh në materialet e ndërtimit të përshtateshme në zgjidhjet për shtepinë, biznesin dhe ambjentin tuaj.